Kryeministri Nikolla Gruevski sot zyrtarisht lëshoi në përdorim fabrikën “Doka Tekstil” në Miravci të Gjevgjelisë ku për momentin punojnë 70 punëtorë ndërsa deri në fund të vitit numri i tyre do të rritet deri në 200.

Biznesmeni Toni Pandev bleu objektin  e fabrikës së vjetër dhe hapi një të ri.