Në seancën e Kuvendit kushtuar pyetjeve të deputetëve, deputetët e VMRO- DPMNE-së u kujtuan në atë se çka bërë Qeveria deri më tani. Në fakt, ata lexuan programin e ri “ E kontrolluar”, e promovuar dhe kushtuar zgjedhjeve të parakohshme paralamentare, që u  mbajtën këtë vit, me çka detajet i shkruanin nëpër fleta.

Ndërkaq, seanca filloi 40 minuta më vonë,  dhe në fjalët hyrëse deputetët e partisë së pushtet iu falenderoheshin ministrave të pranishëm për përgjigjet e dhëna nga muaji i kaluar.

Në kolltuqet e opozitës, ishin ulur vetëm Solza Grçeva dhe Lubica Buralieva.

Kryeministri Nikola Gruevski edhe pas një ore të seancës së caktuar nuk ishte i pranishëm në sallë.

 

provereno1