fbpx

BE: Do të besojmë, kur ta shohim marrëveshjen!

-

“Do të besojmë, kur ta shohim marrëveshjen” shkurt njoftuam nga delegacioni i BE-së.

Euro- komisari për zgjerim dhe politikë fqinjësore, Johanes Han i cili sot është për vizitë në Kosovë, megjithatë nuk do të vijë për vizitë në Maqedoni.

Nga shërbimi i shtypit nga zyra e komisarit evropiane, në pyetjen “nëse do ta vizitoj Maqedoninë pas arritjes së marrëveshjes”, shkurt u përgjigj me “jo”.

Han sot është në Prishtinë në suazat e firmosjes së marrëveshjes për stabilizim- asociim të Kosovës me BE.

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy course
download karbonn firmware
Download WordPress Themes
free download udemy course