Mediat maqedonase shkruajnë se kryetarja e partisë RDM (DOM) Liljana Popovska ka braktisur koalicionin qeveirar me VMRO-në për shkaqe të ndërgjegjes morale pas publikimit të materialeve nga ana e Zaevit, ku u tha se udhëheqësia e shtetit ka bërë vrasjen e të riut Martin Neshkovski dhe është munduar të fshehë të njejtën.