Disa persona janë arrestuar në orët e vona të ditës pas shpërndarjes së protestuesve të cilët demoluan godinën e zyrës nacionale të presidentit Gjorgje Ivanov.

Sipas të dhënave jozyrtare, ka disa të lënduar ndërsa në qendër të qytetit mund të shihen makina dhe ndihma e shpejtë.

Për momentin gjendja është e qetë ndërsa protestuesit nuk kanë qasje deri te zyra nacionale, Ministria e drejtësisë dhe shtabi i VMRO DPMNE-së.