Pas ngjarjeve në Kumanovë, sot ofensivë diplomatike në Shkup

Presidenti Gjorgje Ivanov sot është takuar me ambasadorin Xhes Bejli, euro- ambasadorin Aivo Orav, Marian Berec, shefin e misioni të OSBE-së, Rumen Radev, përfaqësues për lidhje i NATO-s dhe Omur Sholendil, kontakt ambasadorin e NATO-s.

Në vijim e sipër është takimi i kryeministrit Nikolla Gruevski me përfaqësues diplomatik të SHBA-ve, BE-së, Gjermanisë, Italisë, Francës dhe Britanisë së Madhe.

Pritet diplomatët pas takimit të japin deklaratë.