Kryeministri Emil Dimitriev deri te Kuvendi i Republikës së Maqedonisë i ka dorëzuar dorëheqjet e ministrave të LSDM-së, Oliver Spasovski, Frosina Tashevska-Remenski. Në vend të tyre i ka propozuar Mitko Çavkov për ministër të Punëve të Brendshme dhe Dime Spasov për ministër të Punës dhe Politikës Sociale.

Ai ka dorëzuar propozime për ministra edhe atë Mitko Çavkov për punë të brendshme dhe Dime Spasov për punë dhe politikë sociale.

Ai në letrën drejtuar Kuvendit kërkon që zgjedhja e ministrave të rinj të kryhet sot në seancën e 101 të cilën e thirri Veljanovski, pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese.

Para emërimit, Kuvendi duhet t’i konstatoj dorëheqjet e Spasovskit, Remenskit dhe ministrave plotësues nga radhët e LSDM-së.

Spasovski dhe Tashevska Remenski si dhe zv- ministrat plotësues nga LSDM dhanë dorëheqje më 6 prill të këtij viti.