Kuvendi sot do të mbaj dy seanca, ku do të votohet për propozimin Renata Treneska- Daskoska të jetë nënkryetare nga radhët e LSDM-së.

Deputetët do të votojnë edhe për plotësimin  vendeve vakante të komisioneve dhe trupave të Kuvendit.

Deputeti Goran Misevski do të jetë kryetar i Komisionit për mbikëqyrje në zbatimin e masave të veçantë për ndjekjen e komunikimeve nga MPB-ja, Drejtorisë së Policisë Financiare, Drejtorisë së Doganave dhe Ministrisë së Mbrojtjes, kurse Hari Lovec në Drejtorinë e Sigurimit  dhe Kundërzbulimit dhe në Agjencinë e Kundërzbulimit.

Në rend dite janë edhe disa ligje në lexim të dytë.