Edicioni i katërt i festivalit të filmit “Watch Out” do të mbahet në Tetovë prej 26 deri 29 maj në amfiteatrin e Qendrës memoriale të partisë komuniste në Tetovë. Për festivalin janë paraqitur mbi 150 aplikues nga pesë kontinente ndërsa juria ka zgjedhur 32 filma që do të tregohen në katër ditët e festivalit.

Festivalin e organizon Qendra për bashkëpunim ballkanik “Loja” nga Tetova, me mbështetjen e Institutit Gëte në Shkup dhe ambasadës së SHBA-së në Maqedoni.

Filmat ndahen në katër kategori edhe atë, filma të shkurtër, filma të animuar, eksperimental dhe dokumentar.

Gjatë festivalit do të ketë edhe punëtori, në të cilën do të kenë mundësi të marrin pjesë edhe artistë lokal e që do të realizohet nga Skip Blumberg.