Serbia hodhi poshtë kërkesën e MPJ-së maqedonase për ta larguar tabelën e vendosur në aksin rrugor në Korridorin 10 ku qëndron IRJM në vend të emrit kushtetues Maqedoni.

Shefi i diplomacisë serbe, Ivica Daciq porositi se tabela do të ngel dhe se nuk sheh arsye për reagimin e Maqedonisë.

Në autostradën në Vladiçin Han është vendosur shenja “autostradë E 75-Korridor 10-Beograd –kufiri me IRJM”. Shenja e këtillë është vendosur në aksin që lidh Serbinë dhe Maqedoninë.

Serbia e ka pranuar Maqedoninë me emrin kushtetues.