fbpx

Çavkov: Konkursin e publikojmë sepse nuk mund ta bëjmë gjatë zgjedhjeve

-

Konkursi për punësimin e 600 policëve në MPB është për përforcimin e kapaciteteve të Ministrisë dhe plotësimin e mesatares evropiane për nga numri I policëve, deklaroi sot në konferencë ministri I brendshëm, Mitko Çavkov.

Sipas tij, numri prej 600 policë për të cilët është shpallur konkursi është bazuar në strategjinë për zhvillimin e resurseve njerëzore në MPB dhe kërcënimet aktuale për sigurinë e vendit dhe rajonit.

Në pyetjen pse MPB e publikon konkursin për momentin përderisa vazhdojnë negociatat në Përzhinë dhe para zgjedhjeve, Çavkov tha se procesi në Përzhinë dhe puna e MPB-së nuk duhet të përzihen.

Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course
download intex firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy course