fbpx

Për 7 vite, dyfish është zvogëluar numri i udhëtarëve në transportin ndërurban (infografik)

Me rritjen e numrit të automjeteve dhe rritjes rapide të taksive të paligjshëm, qytetarët e Maqedonisë së Veriut gjithnjë e më rrallë udhëtojnë me...

RMV, institucionet tregojnë numra të ndryshëm të punonjësve në sektorin publik (Infografik)

Numri zyrtar i të punësuarve në sektorin privat, në vend, është mjaft e lehtë të merret, por jo edhe numri i të punësuarve në...

Maqedoni, 5 ndërmarrjet më të mëdha shtetërore kanë të punësuar më shumë se ARM-ja...

A ka shumë të punësuar në ndërmarrjet publike në vend? Kjo është pyetja e cila meriton vëmendje të veçantë pasi që opinioni në periudhën...

Izolimi hekurudhor: Shkup- Bllacë është treni i vetëm ndërkombëtar i vendit (Infografik)

Nga kryeqyteti i Maqedonisë me tren jashtë shtetit mund të udhëtohet vetëm deri në Bllacë. Treni i shpejtë deri në Prishtinë është destinacioni i...

Aksidenti tragjik, i pesti sipas numrit të viktimave në historinë e re të Maqedonisë...

Maqedonia mban mend shumë katastrofa që nga viti 1951. Aksidenti tragjik në Llaskarcë në të cilin kanë humbur jetë 14 persona është i pesti sipas numrit...

TEC Manastir dhe TEC Osllomej ndotin sa 83 fabrika evropiane me thëngjill (Infogram)

Tymi i oxhaqeve në Maqedoni është njëzet herë më i zi se në Evropë. Në Maqedonia ka njëzet herë më shumë familje që ngrohen...

VIZUELIZIM: VMRO DPMNE ka 51 ndërsa LSDM 49 vende deputetësh

VMRO DPMNE ka fituar dy mandate më shumë se LSDM, tregojnë rezultatet fillestare të Komisionit Shtetëror Zgjedhor nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Siç thekson kryetari...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE