fbpx

 “Revolucioni shumëngjyrësh” përshëndeti Petirin: A falni kriminel në BE?

Aktivistët e “Revolucionit shumëngjyrësh” sot bënë aksion geril për euro- deputeten Marijana Petir e cila ishte për drekë në restorantin “Pelister” me deputeten dhe...

“Revolucioni shumëngjyrësh” porositi: Zgjedhje në kushte të këtilla s’mund të ketë

“Revolucioni shumëngjyrësh” sonte ngjyrosi godinën e NIP “Nova Makedonija” ku gjenden hapësirat e KSHZ-së. Ata porositën se në kushte të këtillë, me listë të...

Protestuesit para Qeverisë ngjyrosën fotografitë e Gruevskit dhe Ivanovit

Protestuesit e “Revolucionit të Larmë” sonte para Qeverisë vendosën fotografinë e Nikolla Gruevskit, ku shkruante “Mafia” dhe fotografinë e kryetarit Gjorge Ivanov, ku shkruante...

Ministria e drejtësisë dhe zyra e Ivanovit sërish ngjyrosen nga “Revolucioni laraman”

Sot në suazat e protestës së quajtur "Revolucioni laraman" ngelën të ngjyrosur Ministria e drejtësisë dhe zyra e presidentit Gjorgje Ivanov. Qytetarët të cilët...

“Jo bisedimeve”, porositën qytetarët duke kërkuar barazi, drejtësi dhe liri

Në atmosferë me tension dhe përleshje të vogël mes protestuesve dhe policisë para godinës së Teatrit "Komedia", mbaroi protesta e OJQ-ve. Një incident i vogël...

(Video) Protestuesit hidhnin vezë ndaj zyrës së Ivanov

Rreth 50 vezë kanë përfunduar në pjesën e përparme të zyrës së presidentit Gjorgje Ivanov, në qendër të qytetit. Disa qindra qytetarë të indinjuar nga...

Brohoritje për mbështetjen e tubimit para PSP-së

Disa dhjetëra qytetarë janë grumbulluar më orën 18 para hapësirave të PSP që të tregojnë përkrahjen e tyre për punën e këtij institucioni. Tubimi është...

Veljanovski lëshon Parlamentin, zgjedhje më 5 qershor

Kryetari i Parlamentit, Trajko Veljanovski lëshoi Kuvendin pa i votuar dorëheqjet e ministrave teknik dhe zv- ministrave plotësues nga radhët e LSDM-së. Në seancë nuk...

 (Video) Vuajtjet e refugjatëve: Për ushqim, tualet dhe mjek- 2 orë, për në Maqedoni-...

Në situatë mizore, pa kushte elementare për jetesë, të shtrirë në tenda të holla në tokë, nëpër fushat përreth Idomenit më shumë se 14.000...

Shkup: Paratë tona për projektet e tyre të shtrenjta dhe përfitime politike

Tre projekte në tre komuna në Shkup janë bashkuar në një- të gjithë kanë funksion fillestar dekorativ. “Parku i liqeneve” në Aerodrom, “Rruga e Bohemëve”...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE