fbpx
Bota Evropa Page 16

Evropa

Brok:Zgjerimi i BE-së nuk guxon të ndalet

Sot në Parlamentin Evropian në Bruksel u mbajt debat në komitetin për punë të jashtme për raportet progres të vendeve të Ballkanit Perëndimor, me...

70 % e mishit të pulës në Britani e infektuar me baktere

Pothuaj 70% e mishit të pulës që shitet në supermarketet britanike është e infektuar me bakterin kampilobakter, thuhet në raportin e Agjencisë britanike  për...

Brukseli kontrrollon ligjshmërinë e avio-subvencioneve

Në deklaratën e saj për Agjencinë “Meta”, zëdhënësja e Komisionit Evropian, Maja Kocijançiq, nuk konfiromon qëndrimin e Ministrisë së  Transportit dhe Lidhjeve lidhur me...

Interpoli në kërkim të “bankierit të Putinit”

Interpoli ka ngritur kërkimin pas Sergej Pugaçevit, i njohur njëkohësisht si “bankieri i Putinit”. Në uebfaqen e Interpolit qëndron se Pugaçevin “ e kërkojnë organet...

Ushtari i pensionuar kërcënohet me pistoletë para Qeverisë së Serbisë

Një nënkolonel i pensionuar i ushtrisë së Serbisë ka luhatur me pistoletë në mes të hyrjes kryesore dhe ndihmëse të ndërtesës së Qeverisë dhe...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE