fbpx

#Përgjegjësi është mos të lejohet helmimi i qytetarëve

Prania e substancave kancerogjene PM10 në ajrin e Tetovës vazhdon të jetë e lartë.  Nga viti 2009 e këtej, Tetova dhe fshatrat për rreth po...

#Përgjegjësi është shtypje të kartelave funksionale shëndetësore!

Kartelat elektronike shëndetësore, miliona të harxhuara kot Projekti gjigant i kartelave elektronike kishte për qëllim që të zëvendësonte librezat e tanishme mjekësore me kartela elektronike...

#Përgjegjësi është qarkorja që nuk shkakton vërshime

Fjalia: #Përgjegjësi është të mos lëshohen me pompozitet në përdorim qarkore të ndërtuara keq vetëm për fotografim- që pastaj të mos “fotografohemi” të përmbytur! Qarkorja...

#Përgjegjësi është që Ndihma e shpejtë të jetë me të vërtetë e shpejtë

Numri i thirrjeve dhe i intervenimeve në Ndihmën e shpejtë mjekësore mesatarisht është rreth 70 thirrje në ditë, mirëpo ka ditë kur ndihmë kërkojnë...

#Përgjegjësi është rrugë dhe rrugica pa gropa

Nëpër rrugët e vendi tonë ka aq shumë gropa sa që vozitësit dhe qytetarët filluan t’i përdorin edhe rrjetet sociale për të komunikuar, për...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE