fbpx

Rezultatet e shtetit për in- vitron priten edhe nga 13 muaj!

Gratë që i nënshtrohen pllenim artificial të mbuluar nga Fondi i Sigurimit Shëndetësor, ankohen se kalojnë në shumë vështirësi derisa grumbullojnë dokumentacionin e nevojshëm....

Tatuazhet maqedonase: Kryqi dhe “vdekje o liri” para Gruevskit dhe Mijallkovit

Tatuazhi i elementeve partiake, portrete nga politikanët ose logo të partive politike, është trend në shtetet ballkanike. Te ne tatuazhe të këtilla nuk janë...

„Катимерини“: Може никогаш да не го дознаеме идентитетот на жителот на Амфиполис

Антрополошките и ДНК-испитувањата тешко може да го откријат идентитетот на личноста закопана во Амфиполис, пренесува грчкиот весник „Катимерини“. Ваквата информација доаѓа како студен туш по...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE