fbpx

Hakmarrrja për Tamarën: Projektet e çoroditura * fituan njësi të re matëse

Në  teksin e "Metës"  Pas tekstit të Meta-s, se paratë për karuselin panoramik, që do të kushtojë 15,5 milion euro, mund të shpëtohen 516 Tamara,...

Tetë hapat e Gruevskit që qojnë në parcelën e Vodnos

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaevi, në konferencën për shtyp dje, publikoi biseda të reja të përgjuara, me të cilat, siç tha, po zbulohet fytyra...

Gruevski pranon se ka biseduar lidhur me emrin dhe tentoi të ç’aktivizoj “bombën”?

Lideri i VMRO DPMNE-s dhe kryeministri i vendit, Nikolla Gruevski në fjalimin e tij në mbledhjen në Manastir, bëri përpjekje që të amnistohet nga...

 Gjykatësja e audio regjistrimeve, Sofia Laliçiq, ka mesataren“shumë mirë”

Gjithsej 525 lëndë i ka punuar gjykatësja Sofia Lajliçiq, që prej kur është bërë gjykatëse në fund të vitit 2012, në Gjykatën Penale. Laliçiq në...

TV-debate: Nuk kishte, kurse tani na gozhduan para ekraneve

Debatet pas një heshtje shumë vjeçare u kthyen në forcë të plotë të televizioneve. Mbrëmë, për shembull, pothuajse në të njëjtën kohë në pesë televizione...

Dy fytyrat e Gruevskit: Betejë për investime edhe për çdo metër/ katror në Vodno...

Kryeministri Nikolla Gruevski në tribunën në sallën e sportit “Boris Trajkovski” u lëvdua me investimet dhe me veprat që VMRO DPMNE i ka bërë...

Ti mua tribunë, unë ty miting…

Përderisa VMRO DPMNE-ja në pushtet paralajmëron miting tipik parazgjedhor për të dielën në Shkup, si kundër- tribunë të asaj të LSDM-së në Sallën Universale,...

Kush e kush është në bisedat e Stavrevski dhe Jankullovska

Në audio regjistrimet mes ministrit të financave Zoran Stavrevski dhe ministres së punëve të brendshme, Gordana Jankullovska e që i publikoi lideri opozitarë Zoran...

Në çka thërret Komiteti Qendror i VMRO DPMNE-së?

Komitetit Qendror i VMRO DPMNE dje mbajti seancë të rregullt në të cilën është vendosur që t’i jepet “mbështetje e plotë dhe pa rezervë...

Veshi i kujt ishte, dhe me urdhër të kujt dëgjonte?

Kryeministri Nikolla Gruevski në paraqitjen e tij para opinionit, kishte shpjegim voluminoz, të ashpër dhe kontrovers për ngjarjet në aferën “Puçi” dhe atributin e...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE