fbpx

Paratë për karuselin panoramike mund të shpëtojnë 516 Tamara

Karuseli panoramik  që do të vendoset në urën e lumi Vardar, do të kushtojë 956 milionë denarë, ose pothuaj 15. 55 milionë euro. Kjo...

Grafite: Grafite: “Alo naçallniçe” (Alo komisar) në avantazh para “Shu praish”(Ça bën)

Audio regjistrimet me bisedat e përgjuara të cilat i publikoi lideri opozitar, Zoran Zaev aktivizuan format artistike nëpër mure, kështu që në më shumë...

Jankullovska nuk mërzitet, nuk ka ndërruar as numrin e as telefonin

Ministrja Gordana Jankullovska, bisedat e të cilët me kolegun e saj të financave, Zoran Stavrevski, më shumë dëgjoheshin nëpër konferencat e shtypit të liderit...

Nuk kanë qenë shërbimet e huaja , Zaevi e ka bërë këtë?

  A thua shërbimet e huaja, të cilën kryeministri Nikola Gruevski në pjesën e drejtësisë dhe hetimeve në konferencën  për shtyp e dyshoi si “mastermajnd”...

Kriza ktheu debatet televizive

Pas ndërprerjes disavjeçarë, televizionet sërish i kthyen debatet për temat aktuale ditore. Kohën e fundit, emisionet e debatit thuajse u zhdukën nga ekranet edhe...

Për çdo krizë ka qeveri të re

Qeveri teknike, teknokratike, të koalicionit, të koncentrimit, të përkohshme ose kalimtare – për çdo krizë ekziston një qeveri e përshtatshme e cila është provuar...

Problemi është se Mijallokvi guxon të arrestojë

Sasho Mijalkov i thotë Dragan Pavloviq- Latasit në audio- regjistrimin e bisedës telefonike: “Çfarë të thash unë, se prej të hënën do të fillojë të...

“Youtube” me bombën bëhet televizioni më i shikuar në Maqedoni

  Konferenca e shtypit për pjesën e dytë të “bombës”, Zaev vendosi ta transmetojë drejtpërdrejtë, përmes strim kanalit “Youtube”, që në moment të caktuar e...

“Perla” e re e Dimitrov: Ukraina është shtet i shpikur- ajo është “Maqedonia ruse”

Ukraina është shtet i shpikur, njëjtë sikur edhe Maqedonia, deklaroi historiani bullgar Bozhidar Dimitrov për televizionin kombëtarë bullgar. -Në vitin 1954 një pijanec e dha...

“Puç” dëshmoi se shërbimet i kemi “shoshë”: Kush nuk ka bërë punën e vet?

Lideri i opozitës, Zoran Zaev publikoi një pjesë të “bombës” shumë të pritur, duke prezantuar biseda të përgjuara të politikanëve, ministrave qeveritarë, gazetarëve dhe...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE