fbpx

Deputeti Goran Mileski kërkojë dorëheqjen e drejtorit te spitalit të Manastirit.

Nënkryetari i PLD-së dhe deputeti, Goran Mileski, kërkuan dorëheqjen e drejtorit të spitalit të Manastirit, Vasil Najdovskit. Milevski konsideron se drejtor i...

Më shumë se 81 për qind në Maqedoni duan anëtarësim në NATO

Më shumë se 81 për qind në Maqedoni duan anëtarësim në NATO, kurse 19 për qind janë kundër anëtarësimit të vendit në...

Edhe këtë sezon gjoba prej 15 eurosh për mosmbajtje të pajisjes dimërore, kurse...

Që nga fundjava e kaluar, qytetarët janë të detyruar që të mbajnë pajisjen dimërore në automjetin e tyre dhe të kenë goma dimri, në...

Studentët porositën: Parti s’kemi, vetëm indeks kemi

Sot paradite më shumë se një mijë studentë u tubuan para Universitetit “Sh. Kirili dhe Metodi” ku në Ditën Ndërkombëtare të Studentëve nisën marshimin...

Spitali i Manastirit do t’i ndëshkojë mjekët e mjekësisë nukleare!?

Ndëshkohen disa nga mjekët e mjekësisë nukleare të spitalit të Manastirit, deklaroi menaxhmenti i spitalit klinik të Manastirit, pasi nënkryetari i PLD-së, Goran Milevski,...

Reduktohet shpejtësia maksimale: në qytet vetëm 50 kilometra në orë!

Shpejtësia maksimale e qarkullimit të automjeteve do të jetë 50 kilometra në orë, e jo më si më parë 60 kilometra në orë....

Hapet “Qendra e komunitetit” për ndihmë të qytetarëve

Prej sot në Komunën Qendër filloi me punë “Qendra e komunitetit” . Kjo qendër do t’iu ndihmojë qytetarëve të përfshihen në mënyrë aktive...

Venizelos: Emri nuk do të zgjidhet shpejt

Shefi i diplomacisë greke Evangelos Venizelos nuk mendon se shumë shpejt të ketë shanse për zgjidhjen e kontestit të emrit. Venizelos në intervistën e...

Qindra qytetarë marshuan për më shumë tolerancë

Ma masa të sigurisë së lartë policore sot në mesditë u mbajt marshi tradicional “Marshi i tolerancës” me organizim të Komitetit të Helsinkit për...

Diplomatët vlerësuan: Kontesti i emrit është pengesa kryesore e proceseve eurointegruese

Kontesti i emrit me Greqinë është çështje kryesore që Maqedonia me patjetër duhet ta zgjidh, sepse ai është problemi më i madh që pengon...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE