fbpx

Një foshnjë e vdekur është gjetur në tualetin e spitalit në Tetovë

Mbrëmë rreth orës 22, një doktor kujdestar në Spitalin e Tetovës ka raportuar në polici se në tualetin e repartit internist është gjetur një foshnjë e...

Trupat e burrit dhe gruas janë gjetur pa rroba dhe në fazë të prishjes

Njëri pranë tjetrit, pa rroba, të shtrirë në krevat dhe në fazë të prishjes. Kështu janë gjetur trupat e burrit 33 vjeç dhe gruas...

Tre persona të plagosur në përleshje të armatosur në Tetovë

Tre persona  kanë marrë plagë gjatë një përleshje me armë Tetovë, informoi policia. Në përleshje dhe në të shtënat kanë marrë pesë persona, prej të...

Helmohen disa nxënës dhe një profesor në “Arseni Jovkov”

Me simptoma të kollitjes dhe probleme me frymëmarrje, 13 nxënës dhe një profesor në shkollën e mesme “Arseni Jovko” dje pasdite kanë përfunduar në...

Policia ka arrestuar Zlatko Arsovski- Brezën për të vuajtur dënimin prej 6 muajve me...

Policia ka arrestuar Zlatko Arsovskin (37) i njohur si dëshmitari i mbrojtur Breza në rastin e vrasjes së plakut nga Oresha, shkruan “Utrinski Vesnik”. Breza...

Një anglez i dehur me makinë ka demoluar plazhin në Stenje

Një anglez i dehur mbrëmë ka shkaktuar dëme nëpër vendin turistik Stenje, mëson “Meta”. Sipas të dhënave tona, ai ka pirë në një prej hoteleve...

Një fëmijë emigrant është goditur nga rryma në Gjevgjeli

Një fëmijë 12 vjeç, shtetas i Afganistanit dje është goditur nga rryma në stacionin hekurudhor në Gjevgjeli ku ka vagonë të ndryshëm në rezervë. “Kryqi...

Numri një i “Makpetrol” dhe 20 tjerë dyshohen për kriminalitet që kap shifrën prej...

Ministria e punëve të brendshme ka ngritur kallëzim penal kundër 21 personave për derdhje ilegale të kapitalit nga shoqëria aksionare “Makpetrol” në shoqërinë komanduese...

Disa të mitur kanë rrahur një bashkëmoshatarë me shufër hekuri

SPB- Ohër deri tek prokuroria themelore publike ka dorëzuar raport special kundër tre të miturve, në bazë të Ligjit për drejtësi për fëmijë, për...

Vrasje në Tetovë

Një banor nga Tatova  pesëdhjetë e pesëvjeçar, vrau vëllanë e tij dy vjet më të vogël, kështu që e ka sulmuar me thikë dhe...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE