fbpx

Në protestën para MPB-së u kërkuar përgjegjësi nga Spasovski, paralajmërohen “nisma” të reja nga...

Rreth 1 mijë qytetarë sot iu përgjigjën thirrjes së Kongresit Maqedonas Botërorë dhe dolën në protestë para MPB-së që të shprehin revoltin kundër ministri...

Tensionet në Butel pushojnë, policia nuk lejon kontakte të afërta

Gjendja në Butel është relativisht e qetë pas tensioneve para pak orëve kur një grup maqedonë tentuan të marrin vendin ku duhet të ndërtohet...

Protesta: Ta mbrojmë Kushtetutën nga Gjykata Kushtetuese

Nën transparentën “Ta mbrojmë Kushtetutën nga Gjykata Kushtetuese”, qindra protestues janë mbledhur para objektit të Gjykatës Kushtetuese në Shkup. “Dorëheqje”, “Shtet partiak”, “Banditë”, “Shtet mafijozësh”...

Protestë para Gjykatës kushtetuese: “Mafia në robëri”, “Dorëheqje“, „Ka Grujo -s’ka qetësi“.

Duke goditur tenxheret një grup qytetarësh sot përsëri u grumbulluan para Gjykatës kushtetuese që të shprehin pakënaqësinë e tyre nga vendimi i Gjykatës që...

Qindra qytetarë dolën në protestën “Sa këpucë ngelën të pambathura”

Disa qindra qytetarë sot u grumbulluan para Qeverisë së RM-së në protestën “Sa këpucë mbetën të pambathura? që e organizoi OJQ-ja “Meritojmë më mirë”. “Edhe...

Turqit protestuan para “Sitelit”: “Dil Latas, nëse ke fytyrë”

Me brohoritma "Dil Latas", "Dorëheqje", "Demokraci", "Dil Xingo", disa dhjetëra turq të Maqedonisë sot protestuan para televizionit "Sitel"dhe kërkuan dorëheqjen e kryeredaktorit për gjuhën...

Qytetarët porositën : Duam ajër të pastër, tani dhe këtu!

Disa qindra qytetar me mbishkrime “Mendoj, do të thotë marr frymë”, “Stop smogut tani”, “A keni plan”, “Dua babagjyshi të më sjell ajër” saktë...

 (GALERI) Qytetarët porositën: “Koce, na kthe rrugët”

Mbishkrimi ku shkruan “Koce, na kthe rrugët”, kurorë që simbolikisht ishte përgatitur me rrotë biçiklete si dhe lule që i kishin sjellë qytetarët, u...

Han në Gjevgjeli: Javën e ardhshme do të bisedojmë për ndihmë të re për...

Euro- komisari për zgjerim Johanes Han sot në mëngjes ka arritur në Gjevgjeli, për vizitë në qendrën e pranimit të refugjatëve në këtë qytet,...

Kumanova, dy muaj pas shokut: Trauma kaloi, shqetësimi ngeli

Edhe pas dy muajve, opinioni edhe më tej e brengos misteri dhe pret nga institucionet kompetente që të përgjigjen në çështjen se çfarë më...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE