fbpx

Këta janë emrat që ndër vite kanë menaxhuar me Kodrën e Diellit

Qendra e skijimit “Kodra e Diellit” që në vitin 1924 ishte destinacion për alpinistët e Jugosllavisë së atëhershme, për t’u shndërruar më vonë edhe...

Shkëlqimi dhe rënia e Kodrës së Diellit: Nga qendër me nam botëror në fushë...

“Kodra e Diellit”, dikur ishte qendër skijimi e njohur në rajon dhe më gjërë. Në të është investuar në infrastrukturë, ka pasur gara skijimi...

Vegël e re për të dhënat për furnizime publike

Byroja për furnizime publike, në përbërje të Ministrisë për Financa, e krijoi platformën "Të dhëna të hapura" në ueb-faqen e-Nabavki. Vegla e re mundëson që...

Kontratat për furnizime publike do të publikohen në “e-nabavki.gov.mk”

Për rritjen e transparencës dhe llogaridhënies në furnizimet publike, në Sistemin elektronik për furnizimet publike (SEFP) prej tani e tutje do të publikohen dhe...

Minoski: Të holla për subvencionet bujqësore ka, presim Gjykatën Kushtetuese

Nëse Gjykata Kushtetuese konteston nenin e Kodit zgjedhor, nuk do të ketë pengesa për pagesën e subvencioneve. Kemi likuiditet përkatës”, ka deklaruar ministri i...

Banka Botërore parasheh rritje më të ulët ekonomike për Maqedoninë në rajon

Banka Botërore për Maqedoninë parasheh rritje ekonomike prej 2,8%, që është më e ulët në rajon, thuhet në raportin e rregullt ekonomik për Ballkanin...

PSP: Katër hetime të reja për fshehjen e tatimit dhe shpërdorimin e funksionit

Prokuroria Speciale sot në konferencë shtypi njoftoi se ka hapur katër lëndë të reja edhe atë, “Tabela”, “Trista”, “Total” dhe “Tifani”, për katër persona. Siç...

Bllokadat greke dhe ngritja e Dunavit vështirësojnë trafikun hekurudhor, kërkohen më shumë vagonë

Trafiku hekurudhor është i stër- ngarkuar dhe kapacitetet e trenave janë të mbushur, alarmuan kompanitë maqedonase të cilat kërkojnë transport alternativ për shkak të...

Bllokohen sistemet e DAP-it, ka probleme në lëshimin e rrogave dhe paraqitjeve të tatimit

Sistemi i Drejtorisë së të Ardhurave Publike (DAP) për dorëzimin e paraqitjeve vjetore tatimore, por edhe sistemi përmes të cilit kryhet pranimi i deklaratave...

PLD: Gruevski të jep llogari për “jehonën” e rrejshme për investime

“Ranë në ujë të gjitha gënjeshtrat e Gruevskit se Maqedoninë do ta bëj destinacion të mirë të biznesit, me potencial të lartë ekonomik dhe...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE