fbpx

Në Malin Sharr, Kosova do të ndërtojë Qëndrën e skiimit me vlerë 410 milion...

Në ndërtimin e Qendrës së skiimit në Brezovicë Malin Sharr. Kosova do të investojë 410 milion euro , dhe, sipas planit, kjo duhet të...

Stavreski: Kamatat e kredive banesore me nivel më të ulët

  Projekti “Bli shtëpi, bli banesë” arriti thuajse efekt shumë të dukshëm në pjesën e krijimit të konkurrencës dhe në pjesën për uljen e normave...

Maqedonia pret shmangien e barrierave për eksportin e ilaçeve në Shqipëri dhe të verërave...

Pas dy ditësh panel diskutim, në kuadër të javës së CEFTA-s 2014 në të cilat u diskutua për temat e rritjes së investimeve të...

Shqipëria i diskriminon ilaçet nga Maqedonia, kërkon flamur evropian

Kompanitë farmaceutike maqedonase nuk do të mund të eksportojnë ilaçet e tyre në Shqipëri, poqese ato nuk janë regjistruar në Bashkimin Evropian, thuhet në...

SPIM e publikoi rregulloren për pagesën e kontributeve për honoraret

Fondi i sigurimit pensional dhe invalidor publikoi detajet në përputhje me të cilat do të kryhet pranimi me sigurim të detyrueshëm dhe...

Greqia do të kërkojë fshirjen shtesë të borxhit

Greqia për realizimin e masave gjithëpërfshirëse të kursimit do të kërkojë të shpërblehet me shlyerje shtesë të borxhit. Sipas kryeministrit Andonis Samaras, shteti...

Nuk ka marrëveshje për buxhetin e BE-së

Pas shtatë orësh bisedimesh, qeveritë e vendeve anëtare të Bashkimit evropian dhe Parlamentit Evropian, nuk arriti marrëveshjen për buxhetin e BE-së për vitin e...

Banka e Re e Lubjanës (NLB) me shpërblim prej 50 000 eurosh për denoncim

Banka e Re e Lubjanës (NLB) ofron shpërblim prej 50 000 eurosh për të punësuarit të cilët do të paraqesin punën e parregullt të...

U firmos Marrëveshja për ndërtimin e sistemit elektronik të arkëtimit të taksave rrugore

Marrëveshja për ndërtimin e instalimit të sistemit elektronik të arkëtimit të taksave rrugore të Korridorit 10- autostrada “Aleksandër Makedonski”, sot u nënshkrua marrëveshje ndërmjet...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE