fbpx

RMV, valë e re punësimesh në institucionet shtetërore

Agjencia për Administratë në disa ditët e kaluara ka publikuar shpalle për punësimin e mbi 40 personave në disa institucione shtetërore, njofton Meta. Është publikuar...

Rexhepi: Është i mundur prolongim i shkurtë i afatit për ndërtimin e gazsjellësit

Përfshirja e GA-MA në Resurset Energjetike të Maqedonisë (REM), pasi qeveria të bëhet pronari i plotë dhe i vetëm i kësaj kompanie për transmetim...

Administrata në RMV është rritur për 3%, nuk dihet numri i përgjithshëm i punonjësve...

Numri i punonjësve të sektorit publik, sipas definicionit të Maqedonisë është rritur për 3.750 nga viti 2015 deri në vitin 2018,  pasi ka filluar...

Qeveria e RMV-së u bëri thirrje komunave që të përgatiten që vitin e ardhshëm...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut u bëri thirrje komunave që të përgatiten për gazifikimin sekondar, që si material i lirë dhe ekologjik energjetik vitin...

Ministritë e harruan urdhrin e qeverisë për transparencë në prokurimet publike (1)

Ka kaluar afati tridhjetë ditësh që Qeveria ua caktoi të gjithë organeve të administratës shtetërore për të filluar publikimin e të gjitha të dhënave...

Седум милиони евра за регионален развој, како се дели државниот колач?  

Вкупно 6,9 милиони евра годинава се планирани да се потрошат  за поттикнување рамномерен регионален развој во земјава. Парите се наменети за осум плански региони, пишува...

Risi inovative nga STEP, platformë online “iTop” e cila mundëson qasje të lehtë në...

Me qëllim të promovimit të turizmit në mënyra inovative, nga partnerët e projektit STEP do të krijohet platformë online e quajtur iTop. Kjo platformë do të...

Izolimi hekurudhor: Shkup- Bllacë është treni i vetëm ndërkombëtar i vendit (Infografik)

Nga kryeqyteti i Maqedonisë me tren jashtë shtetit mund të udhëtohet vetëm deri në Bllacë. Treni i shpejtë deri në Prishtinë është destinacioni i...

Këta janë emrat që ndër vite kanë menaxhuar me Kodrën e Diellit

Qendra e skijimit “Kodra e Diellit” që në vitin 1924 ishte destinacion për alpinistët e Jugosllavisë së atëhershme, për t’u shndërruar më vonë edhe...

Shkëlqimi dhe rënia e Kodrës së Diellit: Nga qendër me nam botëror në fushë...

“Kodra e Diellit”, dikur ishte qendër skijimi e njohur në rajon dhe më gjërë. Në të është investuar në infrastrukturë, ka pasur gara skijimi...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE