fbpx

Bejli shpreh shqetësimin për shkak të shkeljes së afatit për KSHZ

-

Ambasadori amerikan Xhes Bejli shpreh shqetësim për shkak të shkeljes së sërishme të afateve të parapara me Marrëveshjen e Përzhinos.

“Jam i shqetësuar për shkak të afatit të lëshuar për emërimin e KSHZ. Pavarësia, përvoja dhe ekspertiza duhet të jenë kriter për emërimin e përfaqësuesve jo- partiak” shkroi ambasadori amerikan në rrjetin “Twitter”.

Bejli theksoi se KSHZ duhet të përfundoj shumë punë deri në prill sepse koha është e shkurtër.

Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course
download lava firmware
Download WordPress Themes Free
free online course