Еuro- komisari për zgjerim, Johanes Han në takim me liderin e BDI-së, Ali Ahmeti ka biseduar për zbatimin e marrëveshjes për tejkalimin e krizës politike.

“Për ne është e rëndësishme zbatimi i të gjitha pikave që i përmban marrëveshja për dalje nga kriza politike që të përshpejtohet dhe të mbyllet përfundimisht ndërsa liderët politik ta mbajnë fjalën e dhënë në Përzhino” deklaroi Ahmeti.