Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti gjatë pjesëmarrjes së tij në “Klik Plus” në TV 21 konfirmoi pjesëmarrjen e tij në takimin në Vjenë të premten.

Ahmeti tha se nga Vjena nuk do të kthehet pa marrëveshje. Ai thotë se Marrëveshja e Përzhinës duhet të konfirmohet sepse, sipas tij nuk është i vdekur.

“Prokuroria speciale funksionon, funksionojnë edhe institucionet tjera, kërkuam nga i ashtuquajturi presidenti Ivanov që të tërheq vendimin. Deklarata ime se Ukraina mund të mos jetë larg disa politikanëve dhe analistëve iu duk qesharake. Synimi ishte pasojat do të jenë më të vogla nëse reagohet” tha kreu i BDI-së.