“Nuk na duhen 10 parti të cilat do të dëmtojnë ato dhjetëra mijëra vota të shqiptarëve. Mandati i fuqishëm na bën akoma më të fuqishëm”, tha lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në vizitën e tij në Komunën e Zhelinës.

“Unë jam angazhuar në karrierën time edhe për fjalën e lire edhe për mendimin e lire. Nuk i takoj plejadës se njerëzve qe mbysin fjalën e lirë, sepse vlerësuesi ne fund të fundit është vet populli. Mileti është vlerësuesi, korrektuesi dhe redaktori më i mirë. Të  mençurit nuk bërtasin, të vegjlit kukasin. Pavarësisht se çka thuhet, ne nuk guxojmë te devijojmë nga agjenda dhe përcaktimet tona drejt realizimit te qëllimeve fisnike qe i kane shqiptaret në Republikën e Maqedonisë, deklaroi Ahmeti.