Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денеска ќе ги посети децата на загинатите бранители во одмаралиштето на МВР во Пониква.

Предвидено е да ги поздрави децата, по што ќе следува вежба од припадниците на Единицата за брзо распоредување и изјава за медиуми.