По најавата дека од пролет во Скопје ќе има систем за изнајмување точаци, Кика Авеиро во нејзиното ново видео од прва рака ни ги покажува нејзините прошетки низ Вашингтон и Сан Франциско на изнајмен точак. Во видеото таа раскажува зошто преферира да вози точак, кои се бенефитите и охрабрува што е можно повеќе луѓе да ја заменат колата со точак.