Што сака Генерацијата Z (Видео)

Во нејзиното ново Јутјуб видео, Кика Авеиро ги споделува резултатите од нејзината онлајн анкета на тема „Што сака генерацијата Z“. Во генерацијата Z спаѓаат денешните тинејџери и младите родени од 1997 до 2012 година. „Светот во кој растат денешните млади е сосема различен од светот на предходните генерации. Светот кој го знаеле нашите родители веќе не постои“ – вели Кика.