Не се враќаме во Собранието, а сето друго е дрска манипулација, одговори Петре Шилегов на новинарско прашање за тврдењето на телевизија „Алфа“ дека пратениците му поставиле ултиматум на Заев оти доколку за три дена не ја активира „бомбата“, тие ќе ги повлечат оставките.

– И вчера кажавме дека не се враќаме во Собранието. Сè друго што се објавува е манипулација – рече Шилегов.