fbpx

Работна средба за Македонија и Првата светска војна

-

Асоцијацијата на агенции за локална демократија (АЛДА) денеска одржа работна средба на тема „Македонија и Првата светска војна, означување на историјата за придонес кон локалниот развој во рамки на програмата за децентрализирана соработка помеѓу Македонија и Долна Нормандија“ .

Целта на средбата, која ја отвори француската амбасадорка Лоранс Оер, беше сите кои работат на оваа тема да разменат мислења и да разговараат за идни заеднички активности.

Ова е продолжување на иницијативата и на првата средба која се одржа во Каен, Нормандија, во октомври 2014 година.

Scars Above скриншот од играта на Steam

Српската фирма Studio Mad Head Games ја направи играта Scars Above што делува како високобуџетна игра

Српската фирма Studio Mad Head Games ја направи играта Scars Above што делува како високобуџетна игра. Во Србија во последниве неколку години правењето компјутерски игри преку специјализирани фирми стана...
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free
download xiomi firmware
Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=