Принцот Хари и Ед Ширан за Светскиот ден на менталното здравје (видео)

Принцот Хари и Ед Ширан се здружија во видео за денот на Менталното здравје. Целта на видеото е да се подигне свесноста за менталното здравје, а исто така и се шегуваат на своја сметка дека и двајцата се црвенокоси.

Погледнете го видеото: