fbpx

Deputeti Goran Mileski kërkojë dorëheqjen e drejtorit te spitalit të Manastirit.

-

Nënkryetari i PLD-së dhe deputeti, Goran Mileski, kërkuan dorëheqjen e drejtorit të spitalit të Manastirit, Vasil Najdovskit. Milevski konsideron se drejtor i spitalit është përpjekur të fsheh te vërtetën për mungesë të reagensave për hulumtim të gjëndrës tiroide, dhe fajin për gjendjen e rendë të spitalit të Manastirit ja hedhë mjekëve të mjekësisë nukleare. Drejtori Najdovski nga ana tjetër ua ktheu, me pyetje: “Përse te jap dorëheqje ?
– Përse e keni lënë pavionin siç thoni ju gjashtë muaj pa reagensa? Përse nuk keni bërë furnizim me emergjencë të reagensva të tjerë, për gjithë këtë periudhë. Çfarë pritët drejtor? Me të vërtetë sjellje skandaloze dhe e palejueshme: tha Mileski.
PLD-ja javën e kaluar e zbuloi skandalin me mungesë të reagensave të mjekësisë nukleare në Klinikën e Spitalit të Manastirit. Atëherë erdhi edhe përgënjeshtrimi se opozita nuk ka të drejtë, e tani, siç thotë Milevski, “ Iu duhen dy ditë të marrin veten, të gjejnë fajtor dhe të dalin në konferencë për shtyp me të cilën konfirmojnë se informatat tona janë të sakta, sepse reagensa mjekësor nukleare nuk ka, sepse për atë janë fajtor mjeket që kë kishin bërë shume vizita.

„И мојот идентитет постои“ – се одржа Маршот за видливост на трансродовите лица

Под мотото „И мојот идентитет постои“, граѓани и активисти вчера попладне по петти пат во земјава маршираа за видливост на трансродовите лица. Маршот го организираше граѓанската иницијатива за заштита...
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download
download lava firmware
Download WordPress Themes Free
udemy free download