Агенцијата за катастар на недвижности ги информира граѓаните дека од денеска до 27 февруари (петок), во Центарот за катастар на недвижности – Скопје, ќе има отворен ден за граѓаните од подрачјето на Град Скопје од 9 до 17 часот.

„Ги повикуваме сите граѓани кои имаат какви било нејаснотии поварзани со катастарот да дојдат и заедно да ги надминеме истите. Граѓаните можат да закажуваат термини со стручните тимови секој работен ден од 9 до 16 часот на следниве телефони: 3097-300 и 3097-337“, стои во соопштението.