Нови новогодишни филмови на Нетфликс за 2020 година

Фото: pixabay.com

Новогодишните празници се пред нас, а оваа година веројатно повеќе од било кога ќе поминеме време во домашна атмосвера, заедно со најблиските пред телевизорите. Еве што има ново на Нетфликс, филмови и серии со новогодишен дух за студените зимски денови.

1. Dash & Lily

Објавено на Нетфликс: 10 ноември
Жанр: Романтична комедија, Тинејџ

2. The Christmas Chronicles 2 (2020)

Објавено на Нетфликс: 25 ноември
Жанр: Авантура, Комедија, Фамилијарна Фантазија

3. The Princess Switch: Switched Again (2020)

Објавено на Нетфликс: 19 ноември
Жанр: Романтична Комедија

4. Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020)

Објавено на Нетфликс: 13 ноември
Жанр: Фамилијарен Мјузикл

5. Midnight at the Magnolia (2020)

Објавено на Нетфликс: 5 ноември
Жанр: Романтична Комедија

6. Operation Christmas Drop (2020)

Објавено на Нетфликс: 5 ноември
Жанр: Романтична Комедија