Нова епизода на подкастот „Гајле ми е“: Дали во државава има реални можности за младите?

Во новата епизода на подкастот „Гајле ми е“, Кика Авеиро разговара со Ирина Јаневска од здружението за социјални иновации АРНО. Поводот за нивниот разговор е продолжувањето на повикот за аплицирање за програмата за млади претприемачи на RISE Journey до 4-ти октомври но покрај тоа тие зборуваат за реалноста во државата кога станува збор за невработеноста на младите и дали постојат реални можности за младите да бидат успешни и овде.

Погледнете ја целата епизода на: