Нормализиран е сообраќајот на релацијата Скопје – Тетово, кој беше во прекин повеќе од три часа поради тешката сообраќајна несреќа на автобус, во која загинаа 13 лица.

Од АМСМ соопштија дека сообраќајот е пуштен во двата правци во 20.45 часот.