Насловната песна од „Пиратите од Карибите“ отсвирена од ученици за време на самоизолација (видео)

Диригентот Ле Фи Фи заедно со неговите ученици од ДМБУЦ “Илија Николовски-Луј” најдоа креативен начин како за време на пандемијата да продолжат да шират позитивна енергија со својата музика. Насловната песна од филмскиот серијал „Пиратите од Карибите“ отсвирена на 43 инструменти од 43 различни домови под раководство на диригентот.