Фото: Фејсбук страна, Христијан Мицкоски

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва објави порака со честитка до гласачите и прогласи победа на локалните избори.

„Народот е определен. Надежта e родена. За секој човек во Македонија. Заеднички за новата иднина. Победа и голема одговорност! Ви благодарам народе на Македонија!“, напиша Мицкоски на Фејсбук.