Претседателот на Собранието на Албанија, Илир Мета, денеска го посети лидерот на ДУИ, Али Ахмети, во тетовската болница. Ахмети за средбата се заблагодари на својот фејсбук-профил.

„Денеска, сепак, се сретнав со мојот стар пријател, претседателот на Собранието на Албанија, иако во малку поинакви околности од предвидените“, напиша Ахмети на својот фејсбук-профил.