Љупчо Палевски осомничен за убиство на 14-годишната Вања, вмешан бил и таткото

Љупчо Палевски Палчо е организатор и извршител на двете убиства, на 14-годишната Вања Ѓорчевска од Скопје и на 74-годишниот Панче Жежовски од Велес. Нему, според министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, му се следи трагата и тој е заминат заедно со неговиот адвокат за Белград, а од таму, следниот ден, за Бугарија. За Палевски ќе … Продолжи со читање Љупчо Палевски осомничен за убиство на 14-годишната Вања, вмешан бил и таткото