Љубовна приказна во карантин (видео)

Фотограф од Њујорк споделува серија видеа на неговиот Инстаграм како на креативен начин запознал девојка, иако и двајцата се во карантин.

Џереми ја забележал Тори од својот балкон како танцува сама на покривот на соседната зграда. И мафнал да ја поздрави и добил поздрав назад, по што решил да најде начин да стапи во контакт со неа. Се сетил дека може да го напише неговиот телефонски број и да и го испрати преку дрон. Идеата успеала и тие почнале да се допишуваат. Наредниот ден Џереми дури организирал и вечера, а нашол начин и да ја покани на прошетка. Погледнете ги видеата…

View this post on Instagram

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on