Левица до Иванов: Сега е јасно дека, освен царот, и неговиот дворски шут е гол!

Со својот последен говор, Ѓорге Иванов ѝ даде до знаење на целата македонска и светска јавност дека целосно ја деградирал функцијата претседател на Република Македонија и станал „само еден обичен гласноговорник“ на осомничениот за тешки криминали, поранешен премиер, Никола Груевски, стои во реакцијата на партијата Левица на вчерашниот говор на Иванов. „Сега е јасно дека, … Продолжи со читање Левица до Иванов: Сега е јасно дека, освен царот, и неговиот дворски шут е гол!