Ковачевски на прославата на Денот на независноста: Сега не е време за избори и политикантство

Премиерот Димитар Ковачевски на централната прослава на Денот на независноста- 8 Септември што се одржа на платото кај паркот „Ибни Пајко” во Скопје истакна дека слободата и европските перспективи немаат замена. Како што потенцираше тој, има време и до избори и за политикантство, но сега не е тоа време. „Посебно, охрабрувам на политички план, сите … Продолжи со читање Ковачевски на прославата на Денот на независноста: Сега не е време за избори и политикантство