Колку се слуша гласот на народот? (видео)

Во нејзиното ново видео Кика Авеиро зборува за претстојните припреми за новогодишните празници во тек на пандемијата. „Многумина сметаа дека за време на светска пандемија апсолутно не е приоритет да се трошат толку многу пари на сијалички за Нова Година“ – вели таа.

Погледнете го видеото: