Која е улогата на новинарите (видео)

Во новото видео Кика Авеиро зборува за влијанието на новинарите врз општеството и животот на луѓето. “Вистинските информации во ова време сега во суштина се покажа дека можат да спасат живот“ – вели таа.

Погледнете го видеото: