Кјуанон теорија на заговор (Видео)

Во нејзиното ново видео Кика Авеиро зборува за Кјуанон теориите на заговор. „Она што не го знаев досега е дека во редовите на подржувачите и верувачите во овие теории на заговор има и доста луѓе од нашата држава“ – вели таа.

Во видеото таа дава пример на една ваква теорија на заговор.
Погледнете го видеото: