Кика Авеиро: Стигматизацијата на заболените од корона вирусот мора да престане (видео)

Во нејзиното ново видео Кика Авеиро повикува на дестигматизација на заболените од корона вирусот.

“Сите сме еднакви, вирусот не бира каде ќе појде“ – вели Кика.

Погледнете го видеото: